EnoGasrto вечір зі Split

постер EnoGasrto вечір зі Split
Львів, пл. Міцкевича 6/7
19:00
850 грн

Як смакуватиме одне і те саме вино, якщо його подамо до по-різному приготованої риби? Присмак чого відчуємо, коли каперси зап’ємо Sauvignon Blanc?

Яке вино підкреслює смак десертів і чому рожеве вважається універсальним? Наші смакові рецептори здатні на неймовірні реакції!

4 квітня у ф’южн-ресторані Split Club Lviv відбудеться гастровечір, який познайомить із  еногастрономією – наукою про поєднання вина та їжі.

Шеф-кухар ф’южн-ресторану Роман Щурко запропонує чотири страви, дві з яких поділяються на абсолютно різні смаки. Сомельє Сергій Верескун підбере вино, що розкриє кожну зі страв та її варіації, підкреслить значимість відтінків напою і виокремить головне в еногастрономічному союзі. Ви здивуєтеся, наскільки одне вино, яке ви знаєте і любите, може унікально смакувати з різними стравами! 

Запрошуємо вас розширити можливості ваших рецепторів, відчути всю унікальність поєднаних смаків, а також зрозуміти сенс кожного тандему «wine&food».

Що будемо їсти?

1. Сир «Шевр» з каперсами

2. Сьомга

• сьомга прісна

• сьомга з гімалайською сіллю

• сьомга з пряним соусом

3.  Стейк Нью-Йорк

• злегка обсмажений прісний

• злегка обсмажений з гімалайською сіллю

• злегка обсмажений з пікантною та підкопченою сіллю 

4.  Шоколадний «Брауні» з перцем чилі

Що будемо пити?

Запропоновані вина від професійного сомельє

Скільки всього на особу?

Страви: 350 гр.

Вино:  350 гр

Яка вартість?

850 грн.

Як взяти участь?

Звертайтеся на рецепцію клубу (пл. Міцкевича, 6/7)

Детальніша інформація за телефоном: +38 (032) 242-22-00

 

Залиште свій відгук

Дивіться також

Львів джазує, Ramada Lviv теж!
На літній терасі готелю 27, 28 і 29 червня – живий саксофон (з 21-00 до 23-00)


в Ср, Чт, Пн
20-00
Familia Perkalaba


17:00
Трансляція півфіналів та фіналу Ліги Чемпіонів

Ще більше розваг у Hashtag Lounge Bar)


в Пн, Вт, Ср, Чт, Пн, Сб, Нд