Ласкаво просимо на гастро-вечір у ф’южн-ресторан Split –клуб любителів стейків!

постер Ласкаво просимо на гастро-вечір у ф’южн-ресторан Split –клуб любителів стейків!
Львів, пл. Міцкевича 6/7
Детальніша інформація за телефоном: +38 (032) 242-22-00
19:00

Ми розкажемо про типи м’яса, відгодівлі, які рівні мармуровості існують, у чому їхня різниця. Дамо відповідь, як правильно приготувати стейк. І куштуватимемо 4 позиції м’яса: з різними відтінками смаку, соковитості, обсмаження, проте з однаковою насолодою. До того ж шеф-кухар ресторану Роман Щурко запропонує ординарні та вразить неординарними овочевими соусами та гарнірами, а наш сомельє підбере вина, що підкреслюватимуть запропоновані страви.

Коли? 
20 вересня 

О котрій?
19:00

Де?
Ф'южн-ресторан Split Club Lviv
Що будемо їсти?
Каре ягняти (Нова Зеландія), філе-міньйон (Україна), Рібай з мармурової яловичини (Америка), Нью-Йорк з мармурової яловичини

Що будемо пити?
4 позиції вина за рекомендацією сомельє
Яка вартість?
777 грн. 

Як взяти участь?
Звертайтеся на рецепцію клубу (пл. Міцкевича, 6/7)

Залиште свій відгук

Дивіться також

Запрошуємо львівян та гостей міста в новий заклад "Not Coffee"


в Пн, Вт, Ср, Чт, Пн, Сб, Нд
Вечір гумору та пива


21:00
ICE CREAM


20:30