Майстер ресторанного обслуговування - тренінг для менеджерів ресторану у Львові, Україна
- Які зміни принесла війна?
- Який тип закладу відкривати, щоб залишатись «на плаву» ?
- Комендантська година;
- Закон про заборону куріння в ресторанах;
- Де знайти працівників для своїх закладів ?
- Horeca фронт;
- Як підтримати своїх працівників, які змушені були поїхати закордон?
- Новий акцент в адаптації – універсальність; - У навчанні новачків – більше про безпеку й нові потреби гостей;
- Психологічна підтримка та більше емпатії;
- Фокус в історії про компанію – на стабільності;
- Welcome-тренінги, наставники й «бокси новачків» досі актуальні;
- Організація управління та технологія обслуговування в готелях.
- Цінова політика формування тарифів на готельні послуги.
- Організація реклами.
- Шляхи підвищення ефективності роботи ресторану. Та інші питання…
Вартість участі: 1000 грн. Початок: 11:00
Залиште свій відгук