Меню зі спаржею в ресторані "Валентино"

Автор Ресторан «Валентино» Опубліковано 12.05.2022 в Новини ресторанів
фото Меню зі спаржею в ресторані "Валентино"

Страви зі спаржею у ресторані "Валентино" у Львові. Спаржа – це рід квіткових рослин сімейства аспарагус, що налічує до 300 видів. Найвідомішим видом є їстівний аспарагус, який називають спаржею. Рослина не тільки виглядає ефектно в будь-якій страві, але й містить безліч вітамінів, мінералів, кальцію та фосфору. Однією з приємних особливостей спаржі можна назвати низьку калорійність - на 1 кг продукту припадає 200 ккал. На даний час відомо три види спаржі: зелена, біла і фіолетова. Зелена спаржа - найпоширеніший вид, урожай якого можна збирати цілий рік. Сезонним видом спаржі є біла, яка росте з березня до червня. Фіолетова спаржа - рідкісний вигляд, що відрізняється пікантним смаком.

Меню зі спаржі можна переглянути тут:

https://s3.eu-north-1.amazonaws.com/media.swiss-hotel.lviv.ua/pdfmenufile/9adfd09df0bd40b690413938ffd28aa7.pdf