Переможців міжнародного дегустаційного конкурсу Favorite Food & Drinks 2024 оголосять у квітні
щотижня в Пн, Вт, Ср, Чт, Пн, Сб, Нд
Марія Паска @mariiapaska , керівниця напряму «Технології та інновації для HoReCa» horeca_school , завідувачка кафедри ГРБ, ЛДУФК ім. І. Боберського, професорка візьме участь в органолептичному оцінюванні харчових продуктів «наосліп» у складі неупереджених та незалежних членів дегустаційної комісії Favorite Food&Drinks 2024.
Експертка має спеціалізацію у наступних категоріях харчових продуктів:
- м’ясо та м’ясні продукти;
- олії, жири, соуси, дресінги, олійно-жирові продукти;
- молоко та молочні продукти.
Прийом заявок триває до 20 березня 2024 року
26-27 березня 2024 - професійні дегустації
15 квітня 2024 - урочиста церемонія нагородження переможців в рамках Закритої зустрічі лідерів food-ритейлу
Запит на подавання продукції
https://forms.gle/J3sVZDhuDPSZrE6n8
Анкета кандидата у професійні дегустатори
https://forms.gle/satszrgauQ2xtoXx5
Найкраще – до столу!
Залиште свій відгук